Verzenden & betalen

Verzendkosten
De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. In het winkelmandje worden autmatisch de juiste verzendkosten berekend. Alle bestellingen worden met PostNL verstuurd. Je ontvangt altijd een track and trace als de bestelling op de post is gegaan.

Bij een bestelling boven de €100,- zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland (€150,- voor België, Duitsland en Verenigd Koninkrijk)
  

 

Brievenbuspost
tot 2 kg

Pakketpost
tot 30 kg

Nederland

€4,85

€7,30

België

 

€9,00

Duitsland

 

€9,25

Verenigd Koninkrijk

 

€11,75

 

Levertijd
De producten worden veelal handgemaakt en iedere bestelling wordt met evenveel liefde en aandacht door mij gemaakt en verpakt. Indien voorradig zal de levertijd gemiddeld 3 werkdagen bevatten, wanneer het product niet voorradig is houden wij een levertijd tot 10 werkdagen aan. De levertijd is  dus afhankelijk van de voorraad en de persoonlijke wensen. Hierdoor kan de levertijd per product verschillen. Een product dat speciaal voor de klant ontworpen wordt, heeft een langere levertijd dan een standaard product. Ik doe altijd mijn best om zo snel mogelijk te verzenden.

Heb je het voor een speciale datum nodig? Mail mij dan eerst naar info@littlegoodies.nl voordat je een bestelling plaatst en vraag naar de mogelijkheden. Indien mogelijk probeer ik daar rekening mee te houden.

Als je bestelling de deur verlaat krijg je altijd een bevestiging via de mail. PostNL heeft een levertijd van 1-2 werkdagen. Little Goodies is niet aansprakelijk voor eventuele vetraging veroorzaakt door derden. Heeft je pakketje vertraging, neem dan even contact met mij op.

 

Verzending
De producten worden zorgvuldig ingepakt en verzonden in een kartonnen brievenbus-doosje of bubbelfolie enveloppe. Mochten er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard kosteloos de beschadigde artikelen retourneren. Hiervoor dient wel eerst contact te worden opgenomen met Little Goodies middels een mail te sturen naar info@littlegoodies.nl. Wanneer ik de producten ontvangen heb, zal ik een nieuw exemplaar verzenden.

 

Betalen
Je kunt je bestelling betalen via Ideal of vooraf overmaken via je bank.

Voor België kan betalen via bankoverschrijving of bankcontant.
Voor Duitsland kan betalen via bankoverschrijving.
Voor Verenigd Koninkrijk kan betalen via bankoverschrijving.

© 2018 - 2023 Little Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel