Natuurlijk hoop ik dat de producten naar wens zijn. Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product binnen 14 dagen na ontvangst, ruilen of retourneren. Het product dient in de orginele staat verzonden te worden zonder beschadigingen. Kosten voor het retour sturen van het product zijn voor rekening van de klant. Wanneer ik je product in goede staat retour heb ontvangen, zal ik het bedrag binnen 14 dagen terug betalen. Indien het product gebruikt of beschadigd is, kan ik het helaas niet terugnemen. Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden. Voor gepersonaliseerde producten gelden andere voorwaarden.

Download hier het retourformulier
Het ingevulde formulier kan je toesturen naar info@littlegoodies.nl.

Retouradres:
Little Goodies
t.a.v. Linda Goodall - de Koning
Prins Florisstraat 10
2676 CK Maasdijk

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

 

Hoe werkt retourneren?

  1. Vul het retourformulier in en stuur deze naar info@littlegoodies.nl.
  2. Stuur het te retourneren product in orginele staat naar bovenstaand adres. (verzendkosten zijn voor eigen rekening)
  3. Wanneer ik het product goed heb ontvangen, krijg je een bevestiging en zal ik de terugbetaling z.s.m in orde maken.

 

Beschadigd product

De producten worden zorgvuldig ingepakt en verzonden in een kartonnen brievenbus-doosje of bubbelfolie enveloppe. Mochten er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard kosteloos de beschadigde artikelen retourneren. Hiervoor dient wel eerst contact te worden opgenomen met Little Goodies middels een mail te sturen naar info@littlegoodies.nl. Wanneer ik de producten ontvangen heb, zal ik een nieuw exemplaar verzenden. De verzendkosten zal ik terug betalen, niet geldig op het over-frankeren van de zending (bijvoorbeeld verzekerd of aangetekend).

 

Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour

De producten die gepersonaliseerd worden kan ik helaas niet retour nemen. Hiermee worden de producten bedoeld die bedrukt worden met naam en of andere persoonlijke gegevens. Heb je toch een klacht, neem dan gerust contact op. We kijken dan naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2020 Little Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel