Retourneren

Garantie
Ik doe mijn best om uw pakketje in de best mogelijke conditie te leveren. De producten worden zorgvuldig ingepakt en verzonden in een kartonnen brievenbusdoosje, doos of bubelfolie enveloppe. Toch komt het helaas wel eens voor dat er een bestelling tijdens het transport kapot gaat of dat u om een andere reden aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om een gebrek binnen 2 maanden na contstatering te melden bij mij. Mocht het blijken dat dit gebrek onder de garantie valt, dan zal ik zorgen dat u kosteloos een nieuw product ontvangt.

Ruilen
Wilt u uw bestelling ruilen? Dan kan tot maximaal 14 dagen na de ontvangstdatum. U kunt hiervoor een mailtje sturen naar info@littlegoodies.nl. De kostren voor het retourzenden van het product zijn voor uzelf.

De nieuwe bestelling zal worden verzonden zodra het te ruilen artikel door ons is ontvangen.

Retour en retourvoorwaarden
Natuurlijk hoop ik dat de producten naar wens zijn. Maar het kan gebeuren dat u niet tevreden bent over de bestelling. In dat geval heeft u het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarna heeft u opnieuw 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. U krijgt dat het volledige bedrag inclusief de verzendkosten terug. Alleen de kosen voor het retourneren naar mij komt voor uw rekening.

Als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht moet het product voor zover mogelijk in de orginele staat en verpakking retour gestuurd worden.

Hoe werkt het retourneren?

  • Het artikel dient ongebruikt, ongedragen, ongewassen, onbeschadigd, geurvrij en rookvrij te zijn;
  • Het artikel kan niet worden geruild of geretourneerd wanneer de was- of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd;
  • Meld binnen 14 dagen een retour aan door een ingevuld retourformulier te sturen naar info@littlegoodies.nl;
  • Zorg vervolgens, ook weer binnen 14 dagen, dat ik de retourzending binnen heb. Zorg ervoor dat de retour goed verpakt is, mocht het product beschadigd bij mij binnenkomen, dan kan het zo zijn dat de kosten hiervan op uw orderbedrag in mindering gebracht worden;
  • Bij een geaccepteerde retourzending wordt het door uw betaalde bedrag binnen 14 dagen door Mollie terug betaald.

Het retouradres is:     
Little Goodies
t.a.v. Linda Goodall - de Koning
Prins Florisstraat 10
2676 CK Maasdijk

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd

Uitzondering maatwerk
Betreft uw bestelling zogenaamd maatwerk, gepersonaliseerde artikelen bijvoorbeeld? Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling deifinitief.

 

 

 

 

 

© 2018 - 2023 Little Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel