Veel gestelde vragen

Hoe lang is de levertijd?
De producten worden veelal handgemaakt en iedere bestelling wordt met evenveel liefde en aandacht door mij gemaakt en verpakt. De gemiddelde levertijd van de producten is 1-7 werkdagen. De levertijd is afhankelijk van de voorraad en de persoonlijke wensen. Hierdoor kan de levertijd per product verschillen. Een product dat speciaal voor de klant ontworpen wordt, heeft een langere levertijd dan een standaard product. Ik doe altijd mijn best om zo snel mogelijk te verzenden.

Heb je het voor een speciale datum nodig? Mail mij dan eerst naar info@littlegoodies.nl voordat je een bestelling plaatst en vraag naar de mogelijkheden. Indien mogelijk probeer ik daar rekening mee te houden.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten verschillen per product, en worden automatisch verrekend in het winkelmandje. Bekijk op de pagina 'Verzenden & betalen' de exacte verzendkosten per land.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt je bestelling betalen via iDEAL of vooraf overmaken via je bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via iDEAL.

Voor België kan betalen via bankoverschrijving of Bancontact.
Voor Duitsland kan betalen via bankoverschrijving.
Voor Verenigd Koninkrijk kan betalen via bankoverschrijving.

Hoe vallen de shirts?
De shirts en rompers vallen normaal.

Twijfel je en wil je zeker zijn dat je de goede maat hebt? Meet dan een shirt van oksel tot oksel en van schouder tot onder, mail deze gegevens naar info@littlegoodies.nl of via een pb op Instagram of Facebook, dan hoor je van mij welk shirt je het beste kunt bestellen.

Gepersonaliseerde shirts kunnen namelijk niet retour gestuurd worden en het zou zonde zijn als de maat niet goed is.

Overige vragen?
Heb je een andere vraag?
Stuur dan een mailtje naar info@littlegoodies.nl of vul het formulier in op de contactpagina.

 

© 2018 - 2023 Little Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel