Wil jij graag een gezondere mindset en leefstijl en dit op een natuurlijke manier aanpakken? Lees dan snel verder! Sinds ik essentiële oliën toepas in mijn dagelijks leven heb ik meer energie, kan ik beter ontspannen en voel ik mij beter in balans. Dit gun ik jou ook! De beste start om met deze nieuwe levenstijl aan de slag te gaan is 'De Starter Bundle'. 

 

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn aromatische of geurende oliën die worden gewonnen uit planten. Elke plant heeft zijn eigen levenskracht, waardoor elke olie zijn eigen geur, kracht en toepassing heeft. Een essentiële olie is een puur product en dat betekent dat er niets aan toegevoegd wordt. Doordat essentiële oliën sterk geconcentreerd zijn, zorgen zij zowel fysiek als mentaal voor een zeer krachtige werking op het lichaam.

 

Hoe gebruik je de oliën?

Aromatisch:
Wanneer je de oliën aromatisch inzet dan maak je daarvoor gebruik van een diffuser. Naast de emotionele voordelen kunnen ze ook de lucht zuiveren van ongewenste geuren en bacteriën.

Via de huid:
De oliën kan je direct aanbrengen op de huid maar geadviseeerd wordt om het te verdunnen met een plantaardige olie. Door de essentiële oliën te verdunnen wordt het beter door de huid opgenomen en beschermt het de huid tegen huid irritatie.

Inname:
In de PLUS-lijn zit precies dezelfde olie als in de normale lijn, alleen is deze wettelijk goedgekeurd voor inname. De PLUS-lijn oliën gebruik je in water, voeding of een doorzichtige plantaardige capsule.

 

Kies jouw favoriete diffuser:

 

 

 

En krijg deze 12 essentiële oliën:

Welkomstpakketje en begeleiding

Als je besluit de 'Starter Bundle' aan te schaffen dan ontvang je  ook een leuk samengesteld welkomstpakket t.w.v. €25,- zodat je ook direct aan de slag kan.

In dit welkomstpakket zitten:

  • De olieguide van Blooming Blends met maar liefst 52 pagina's waarin je alle informatie kan vinden om een goede start te maken.
  • 2 rollers zodat je gelijk aan de slag kan om je eigen rollers te maken.
  • 1 pipetflesje voor het maken van je favoriete blend.
  • 1 neusinhaler die erg handig is om mee te nemen wanneer je onderweg bent.
  • Pipetje zodat je handig je draagolie in je roller erbij kan doen.
  • Voucher om gratis deel te nemen aan de Starterbundel workshop t.w.v. €30,-*.

Uiteraard zal je daarnaast ook persoonlijke begeleiding van mij krijgen. Ik vind het namelijk belangrijk dat je een goede begeleiding krijgt, want het zou natuurlijk zonde zijn als je geen idee hebt wat je allemaal kan doen met je Starter Bundle en deze ergens in een hoekje belandt. Je krijgt dan ook exclusief toegang tot de facebook community van Blooming Blends. In deze community delen we kennis, ervaring en tips en kan je altijd terecht met je vragen.

*Voorwaarden voor gratis deelname aan de Starter Bundle workshop is: dat de starterbundel is aangeschaft op ER en dat je ten tijde van de workshop deelneemt aan ER. De workshop zal aangeboden worden via online of live. Dit ligt aan de maatregelen omtrent covid-19.

 

 

 

© 2018 - 2023 Little Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel