Disclaimer

Little Goodies nodigt u uit het aangebodene te kopen. Little Goodies behoudt zich daarbij het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen, zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Little Goodies spant zich in om de inhoud van de webshop zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De in de webshop aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze artikelen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Little Goodies.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten in de webshop geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Little Goodies. Voor in de webshop opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Little Goodies nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze ontwerpen liggen bij Little Goodies. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze ontwerpen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Little Goodies.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

 

 

 


 

© 2018 - 2023 Little Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel